Telesun

Talesun Solar is een wereldwijde veelbelovende jonge organisatie op het gebied van groene energie die in de startblokken staat om marktleider te worden. De fabriek waar de Talesun zonnepanelen worden gefabriceerd heeft volledig geautomatiseerde productielijnen waardoor er panelen van constante hoge kwaliteit worden geproduceerd. Talesun is koploper in de prijs-kwaliteit verhouding.

talesun  talesun-250wp

Vermogensgarantie minimaal 10jaar: 90 %
Vermogensgarantie minimaal 25 jaar: 80 %
Website producent: Klik hier!
Datasheet: Talesun poly 240Wp
Datasheet: Talesun Full Black 250 Wp

Delta omvormers

De Solivia’s behoren tot een van de meest verkochte omvormers ter wereld. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en zijn krachtig, betrouwbaar en efficiënt. De Solvia omvormers hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze omvormers kunnen worden gebruikt in combinatie met alle merken zonnepanelen.

De Delta omvormers met transformator bereiken een rendement van 96%. De transformatorloze omvormers van Delta scoren meer dan 98% in het vermogensrendement.

Voordelen van Delta Solvia omvormers:

  • Veelzijdige toepassing: De Solivia omvormers kunnen in combinatie met alle zonnepanelen die momenteel in de handel zijn worden gebruikt.
  • Maximaal rendement: De energieopbrengst is maximaal en een maximale rendabiliteit is verzekerd.
  • Aluminium behuizing: De aluminium behuizing van de Solivia omvormers garandeert langdurige bescherming tegen vocht en corrosie. De schokvrije behuizing beschermt de elektronica tegen spatwater. De omvormers kunnen gebruikt worden in afgeschermde gebieden in de buitenlucht, vochtige kelderruimtes en stoffige omgevingen.

Delta omvormer

Garantie
Delta Solivia omvormers hebben een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar.

Meer informatie?
Website producent:  Klik hier!
Productcatalogus omvormers van Delta: Bekijk catalogus

SMA Energie in verandering

SMA, voluit ‘Solar Technology AG’, is een wereldwijd energiebedrijf dat zich richt op innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is een van oorsprong Duits bedrijf dat is opgericht in 1981. SMA heeft een leidende positie op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers. Het bedrijf richt zich al jarenlang op de toenemende elektriciteitsproductie. Hiervoor ontwikkelt SMA toonaangevende oplossingen en stimuleert toekomstgerichte thema’s.

SMA omvormers
De SMA omvormers zijn zeer geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote zonne-energiesystemen. Ze zijn superieur wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De SMA omvormers leveren toprendementen van 98% en hoger. De nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en hoog gebruiksgemak.

Sma-langwerpig

Garantie
SMA omvormers hebben een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer informatie?
Website producent: Klik hier!
Productcatalogus SMA: Catalogus