LG

design en zeer hoog rendement
Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.
De hoge opbrengsten van de LG zonnepanelen zorgen ervoor dat ze gewild zijn in Nederland.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. De afwerking van deze panelen is dan ook zeer hoogwaardig en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. LG hanteert een strikte distributiepolicy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld. Zon Profs zonne-energie dan ook zeer trots dat wij LG zonnepanelen voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Canadian solar

Canadian Solar heeft drie state-of-the-art onderzoekscentra voor cellen, panelen en systemen in zowel Canada als China. De totale projectpijplijn van Canadian Solar™ is nu 9 GW, met inbegrip van een recente toename in de pijplijn van 2,4 GW. Dit vertaalt in meer dan 10 GW aan panelen of 30 miljoen zonne-energiemodules in de afgelopen 14 jaar.
Canadian Solar Inc levert toonaangevende, zeer efficiënte zonnecellen, zonne-energiemodules, zonne-energiesystemen en niet aan het net gekoppelde toepassingsoplossingen. Hun zonne-energiepanelen zijn zo grondig getest en bewezen onder zware omstandigheden dat Canadian Solar met vertrouwen een garantie van 25 jaar geeft. Klanten van Canadian Solar kunnen gerust zijn, wetend dat zij met een zeer hoog gerangschikt, door banken aanvaard en betrouwbaar bedrijf te maken hebben.

JA Solar

Oftewel Full Black zonnepanelen, zijn esthetische zonnepanelen dankzij hun bijna volledig zwarte kleur. Wanneer u kiest voor een full black mono zonnepaneel van JA Solar, kiest u voor de zekerheid van één van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. JA Solar is namelijk de tweede grootste producent van zonnepanelen wereldwijd en zelfs de grootste van China. Ze ontwikkelen producten voor zonne-energie voor particulieren woningen, bedrijven, fabrieken en grote centrales. Een extra voordeel van JA Solar is dat zij de productie van het glas voor de glasplaat in eigen beheer hebben, dit voorkomt kleurverschillen tussen de zonnepanelen en zorgt voor een esthetisch geheel op het dak.

Offerte aanvragen?