Solar Edge

Solar edge de nieuwe generatie omvormers.
Op het gebied van omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Naast de traditionele string- omvormers zijn er betere, veiligere omvormers op de markt gekomen.
De meest succesvolle opvolger van de string- omvormer is het SolarEdge systeem met power- optimizers. SolarEdge heeft sinds 2006 al meer dan 5,6 miljoen optimizers verscheept en is actief in 70 landen. Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor.

Sma

SMA levert een hele brede reeks inverters (omvormers) zodat er bijna voor elke configuratie wel een passende SMA-omvormer beschikbaar is.
In combinatie met een SMA-Web Box kan alle opgewekte energie via de sunnyportal van SMA zichtbaar gemaakt worden op een PC. Of op uw mobieltje of iPhone.
Via de SMA-Sunny Beam en de Piggy Bag BT-kaart ingebouwd in de omvormer kunnen de data met bluetooth draadloos worden afgelezen op een display.
Voor periodes van stroomuitval heeft SMA de Sunny Backup-systemen. Daardoor blijven uw zonnepanelen gewoon werken bij stroomuitval en blijven koelkasten, vriezers en computers in huis gewoon draaien op uw zonnepanelen.

Goodwe

Het bedrijf GoodWe is in 2010 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Suzhou, Jiangsu, in China. De producten van GoodWe worden in eigen huis ontwikkeld, getest en vervaardigd. De omvormers worden ontwikkeld in Duitsland en gefabriceerd in China, waarbij alleen componenten van de beste leveranciers gebruikt worden. Met de recente Photon test -waavan de uitslag “zeer goed” was- laat GoodWe zien goed mee te kunnen concurreren met de top van de omvormerfabrikanten. Alle producten van GoodWe die zijn opgenomen in het leveringsprogramma van VDH Solar, zijn volledig gecertificeerd voor de Europese markt.

Offerte aanvragen?